A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Bosch

Hogyan írjunk egy világvezető márkáról? A Bosch méltán kiérdemelte ezt a megnevezést a hozzáállása révén is. Mindig a meglévőnél jobbra törekszik, az életet akarja könnyebbé tenni jövőbe mutató újításaival, elérhetővé tenni a csúcs technikát mindenki számára. Ehhez társul a kompromisszummentes minőség, a német műszaki tökéletesség és megbízhatóság. A Bosch vállalatot 1886-ban alapította Robert Bosch Stuttgartban „Finommechanikai és Elektronikai Műhelyként”. Magyarországon 1899/1991-től fogva van jelen 9 telephellyel. 2016. január 1-én a magyarországi Bosch csoport közel 12 200 munkatársat foglalkoztatott. A teljes országot lefedő kereskedői és szervízhálózattal rendelkeznek, így mindenki számára könnyen elérhetőek. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Innovatív cég révén fontosnak tartja a környezetvédelmet és a megújuló energiák kutatását, a kilencvenes években az elsők között volt, aki átállítatta üzemeit a CFC- és FC-mentes hűtőkészülékek gyártására. A háztartási gépeik ma is a világ leghatékonyabb és leggazdaságosabb készülékei közé tartoznak. Győződjön meg róla, próbálja ki Ön is termékeiket!

Olyan Bosch háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: Bosch
Raktáron
214.990 Ft 147.251 Ft