A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

CATA

Brushless motor

A cata mérnőkei által használt legújabb „BRUSHLESS“ motoroknak és LED világításnak köszönhetően ezeknek az elszívóknak a legalacsonyabb az energiafogyasztása a piacon. Maximum 100 W fogyasztás világítás nélkül!  „A“ ENERGIAOSZTÁLY

Brushless grafikon

Brushless motor ábra

Csendes nagyteljesítményű motorok

A Cata mérnökei által használt legújabb fejlesztésű „BRUSHLESS“ motorok feleslegessé teszik a szénkeféket, kiküszöbölik a súrlódás nagy részét és ezzel megnövelik a motor élettartamát, valamint csökkentik a zajszintjét is. Ezzel lehetővé teszik a piacon az egyik legcsendesebb, de mégis kiemelkedően magas teljesítményű (740 m³/h EN 61591 szerint) és rendkívül energiatakarékos (mindösze 100 W motorteljesítmény felvétel) páraelszívók gyártását.

 

Szekvenciális vezérlés és szabályozható LED világítás

A különleges  10 fokozatú “Slider” vezérlés nek köszönhetően elegánsan és egyszerűen állíthatjuk be a páraelszívót mindenkor főzés intenzitásának megfelelően! Szintén a Slider vezérléssel fokozatmentesen állíthatjuk a világítást akár a készülék kikapcsolt állapotában is, így akár hangulatvilágítást is adhat konyhájának! További előnye az utószellőztető funkció és a filterek tisztítására figyelmeztető jelzés is!

Brushless LED