A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Dunavox

A Dunavox borhűtői a magyar piacon kiváló helyet foglalnak el, mind kereskedelmi, mind lakossági szinten, 2006 óta széles termék választékkal és esztétikus megjelenéssel forgalmazzák készülékeiket. Pár év alatt világhírűvé vált a Dunavox márka, termékeiket Európa és Ázsia közel 35 országában forgalmazzák. Sikerüket az elmúlt 5 évben minden alkalommal MagyarBrands díjjal jutalmazták. A bor minőségi és esztétikus tárolására kiválóan alkalmasak a borhűtők otthoni és éttermi környezetben, exkluzív, szakértői megjelenést biztosít a vendéglátó számára. A Dunavox borhűtőinek főbb jellemzői: a belső LED világítás, a színezett üvegajtó, a belső fa polcos kialakítás, 6-tól 181 palackos tartalomig széles termékpalettával rendelkeznek. Hűtőik kompresszoros és termoelektromos kivitelben kaphatóak, a kompresszoros beépíthető változatát a konyhabútorába építheti bele a vásárló, modelltől függően egy illetve kétszekciós kivitelben készülnek. A termoelektromost háztartásokba és kisebb éttermekbe ajánlják, ezek a modellek csak beltérben használhatóak és nem lehet őket beépítetni a megfelelő szellőzés miatt. A Dunavox termékeire 1 év garancia van. Tekintse meg kínálatunkat!

Olyan Dunavox borhűtőt keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: Dunavox
Rendelhető
39.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
53.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
65.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
87.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
98.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
103.900 Ft
Márka: Dunavox
Rendelhető
114.900 Ft