A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

EBON új generációs Teka sütők

Teka Ebon Generáció
Teka Ebon

Lenyűgöző formák

Az új Teka EBON sütők a legjobb példái annak, hogy miként kombinálható a design és az elegancia, felhasználóbarát funkciókkal.

 

Kiváló minőségű anyag kombinációk

Az elegáns ében fekete színű üveg ajtó és az ujjlenyomatmentes, rozsdamentes acélból készűlt kezelőpanel kombinációjának tökéletessége jellemzi az EBON családot.

Teka Ebon sütő

Egyedi megoldások

A vezérlő rendszer effektív működése. A felhasználóbarát vezérlőrendszer mellett a fehér LED kijelző és a kiváló minőségő belső tér teszi a családot különlegessé mindenki számára.

Egységes design

Az EBON sütők megfelelnek az elvárásoknak: letisztult forma, modern design, könnyű szerelhetőség és számtalan lehetőség, hogy bármely receptből tökéletes étel készüljön

 

 

 

Csábító megjelenés

 

Az EBON készülékek lenyügözőek és merészek. Az új EBON sütők biztosítják, hogy a konyhában töltött idő szórakoztató legyen. Széles választékban elérhetőek és elképesztő hatást kelt a stílus, melyet képviselnek: fehér LED kijelző, süllyeszthető kezelőgombok, karakteres fogantyú és elegáns fromavilág.

 

Teka Ebon kezelőfelület

Süllyeszthető kezelőgombok

A rejtett gombok szépsége és könnyű tisztithatósága máris két jó indok arra, hogy az EBON sütő legyen a legjobb társunk a konyhában.

Multifunkciós kijelző

Az EBON sütők egyik védjegye a fehér innovatív LED kijelző. A speciális kialakításnak köszönhetően a számok és a funkciók jobban láthatóak. Mindezek mellett különleges hangulatot varázsolnak a konyhába

Újraértelmezett anyagok

A rozsdamentes acél és az üveg tökéletes kombinációja teremti meg az EBON sütők harmóniáját, amelyet a karakteres fogantyú valamint a fekete üvegajtó eleganciája jellemez.

 

 

Belső vonzerő

A kivitelezés tökéletessége nem csak a külső megjelenésben, de a belső térben valamint a technológiában is tükröződik.

 

Az EBON sütők az egyik legnagyobb sütő tepsi kapacitással (1421 cm²), büszkélkedhetnek, amely a teleszkópos tálcavezetővel párosulva biztosítják a kényelmes, praktikus használatot. Ezt segíti az Easy Slide rendszer ami a tálcák biztonságos, gyors és egyszerű mozgatását biztosítja. Teka ebon sütők
Teka Ebon energia Takarítson meg energiát az EBON sütőkkel! Az EBON A+ energiaosztályos sütők élen járnak a takarékosságban. Az ECO rendszernek köszönhetően akár 20%-kal is csökkenhet az áramfogyasztást a készülék elődeihez képest. A funkció optimalizálja az energiafogyasztást az inteligens hőmérsékletvezérlő segítségével.