A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Menü

Electrolux

Az Electrolux a leginnovatívabb márka, melybe számos nagy múlttal rendelkező márkacsalád is beletartozik, mint például a Zanussi, az Euréka, az AEG-Electrolux és a Frigidaire. Az Electrolux székhelye Stockholm. Az elektromos háztartási termékeiket 150 országban forgalmazzák. Főbb termékeik a hűtőszekrények, mosogatógépek, és mosógépek, de kínálatukban találunk sütőket és tűzhelyeket, illetve kisebb elektromos készülékeket is. Az Electrolux cégcsoport elsőnek vállalt úttörő szerepet a fenntarthatóság és környezetvédelem mellett, célul tűzték ki, hogy 2020-ig a 2005-ös termelési szintet alapul véve 25 millió tonnával csökkentik a globális széndioxid kibocsájtást, erre figyelnek a termékeik gyártása során, szállítása és otthoni használata alatt is. Maximálisan odafigyelnek a hatékony tervezésre és a minőségi gyártásra, folyamatos újításokat alkalmaznak termékeiknél. 2014-ben megtartotta iparági vezető pozícióját tartós fogyasztási cikkek kategóriájában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén. Az Electrolux 2015-ben megváltoztatta az arculatát, az új design kiterjedt a teljes vizuális megjelenésre, megújították a logójukat, színhasználat és kép világukat, így megerősítették a prémium megjelenést. Az Electrolux márkához a megbízható és modern jelzőt kapcsolhatjuk. Kiváló termékeiket nálunk is megtalálja, nézze meg kínálatunkat!

Olyan Electrolux háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu