A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

FALMEC N.R.S.® - Extra csendes technológia

FALMEC N.R.S.® - Extra csendes technológia

Akár 86 százalékkal* csendesebb az új Falmec NRS®

 

 

A FALMEC kezdetek óta keresi a környezettudatos megoldásokat, elemezve az elszívók működését és azek környezetre kifejtett hatását. A GREEN DEAL (Zöld megállapodás) a FLAMEC ígérete a környezetvédelem melletti elkötelezettségre, olyan vállalásra melyet reálisan vállalhat a jövő generációi számára. A bevezetés másik oka, hogy mindenkit ösztönözzön egy zöldebb világ elérésére történő törekvésre. Ennek az elkötelezettségnek része az NRS®  Noise Reduction System (Hangcsökkentési rendszer), mely egy új projekt, mely hihetetlen eredményeket biztosít a zajcsökkentés terén. A légármalás kivezetésnél történő optimalizálása megszüntet minden ellenállást, amely a fő oka minden zajnak, mely az elszívó működése során keletkezik.

 

NRS Táblázat  


 
 

Mindez azt jelenti, hogy a FALMEC kijelentheti, miszerint ÖVÉK A VILÁG EGYIK LEGCSENDESEBB KONYHAI SZAGELSZÍVÓJA.

A megfelelő eredmények elérése érdekében, és hogy az NRS rendszer hatásfokát maximalizáljuk, a készülékek felszerelése során figyelembe venni annak pontos specifikációit. A maximális hatékonyság érdekében fontos,hogy az elszívót megfelelő kivezető csővel vezessük ki, azaz a csatlakoztatás a speciális hangelnyelő csatornával (csővel), valamint a készülékhez mellékelt idommal történjen.

NRS Technológia

 

Új, nagyteljesítményű aktívszén-szűrő

Az új Noise Reduction System a legjobb eredményt a szabadba történő kivezetés esetén garantálja. A FALMEC nyomatékosan ajánlja ezt, valamint ehhez az NRS elemek használatát. A készüléket természetesen belső keringtetéses üzemmódban is lehet használni, ebben az esetben az új – opcionálisan megvásárolható -  aktívszén-szűrőt ajánljuk a levegő tisztításához. Az NRS elszívókhoz kapható egy új típusú aktívszén-szűrő, magas tisztítási kapacitással és hatékonysággal.

Technikai jellemzők:

  • Mosható és újra felhasználható aktívszén-szűrő
  • 75% szűrési kapacitás
  • Normál használat mellett a szénszűrőket háromhavonta „reaktiválni” kell.
  • A szűrő élettartama kb. 3 év, ezután azt cserélni kell
  • Fém fogantyú

 

HOGYAN REAKTIVÁLJUK

A nagyteljesítményű aktívszén-szűrőt mossa el mosogatógépben, enyhe hatású mosószerrel és magasabb hőfokon, mint 65 C. Szerencsés a szűrőt önmagában, egyedül elmosni. Mosás után reaktiválja a szűrőt úgy,hogy azt a sütőbe helyezi, 100C fokon, 10 percre.