A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Garancia és szállítás

Garancia

Minden, a Viky Kft által forgalmazott termék, HIVATALOS MAGYAR GARANCIÁVAL rendelkezik, azokhoz országos szervízhálózat áll vásárlóink rendelkezésére!

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt! Óvakodjon a gyanúsan olcsó, jellemzően külföldről beszerzett termékek vásárlásától, mert garanciális probléma esetén jó esetben hosszabb javítási időre (külföldön szervizelik a terméket), rosszabb esetben (ha az adott cég már nem elérhető, megszűnt) a garancia elvesztésére számíthat! Így akár egy apró, könnyen és gyorsan javítható hiba miatt is heteket kell várnia, vagy komolyabb összeget kell a javításra fizetnie.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A Viky Kft 1993 óta végzi tevékenységét, ezért bennünk feltétel nélkül megbízhat!

Bővebb tájékoztatás a Vásárlási Feltételekben található.

Ingyenes normál szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása saját fuvarszervezésben történik. Célja, hogy a Vásárló minden esetben gyorsan, és az adott körülmények szerint a legolcsóbban kézhez kapja a megrendelését. A termék szállítási idejét a megadott telefonon egyeztetjük vagy a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kiszállítási idő: A rendelés feldolgozásától számított 2-3 munkanapon belül (raktári termék esetén). Azon termékek esetén, amit nem tudunk készletről szállítani, a visszaigazolásban tájékoztatjuk, vagy előzetesen is érdeklődhet a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén.

Bővebb tájékoztatás a Vásárlási Feltételekben található.

2 emberes szállítás emeletre is, kicsomagolással csak 3.990 Ft

A HDT nagy háztartási gépeket szállító cég ajánlata, 30 kg feletti összsúlyú rendelések kiszállításához. A 30 kilót több termék is összeadhatja, nem termékenként értendő. Egy szállítási díjban 3 termék, maximum 80 kg összsúllyal szerepelhet. Ez a szállítási mód igen kényelmes, mert az ingyenes szállításhoz viszonyítva itt a terméket két ember felviszi az emeletre is, a gépet kérésre kicsomagolja, a csomagolóanyagot elszállítja, és amennyiben a körülmények lehetővé teszik, a termékeket a rendeltetési helyükre is teszik (kivéve beépíthető termékek).

Kiszállítási idő: A rendelés feldolgozásától számított 2-5 munkanapon belül (raktári termék esetén). Azon termékek esetén, amit nem tudunk készletről szállítani, a visszaigazolásban tájékoztatjuk, vagy előzetesen is érdeklődhet a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén.