A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Gorenje

A Gorenje cég 1950-ben alakult, hamar bővítésbe kezdett, mára 83 vállalattal egészül ki szolgáltatási körük. Főként háztartási gépek gyártásáról ismerjük. Termékeiket és szolgáltatásaikat több mint 70 országban, elsősorban Európában kínálják. Fontos elköteleződést vállaltak a környezetvédelem mellett, termékeiket már a gyártási fázisban úgy tervezik meg, olyan alapanyagokat választanak ki, amik szétszerelésük után könnyen újrahasznosíthatóak lesznek. Korszerű, energiatakarékos gépeket készítenek modern vonalvezetésű külalakkal. Mindenkinek tökéletes választás, mind minőségileg, mind technikai tudásában. Nézze meg kínálatunkat!

Olyan Gorenje háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: Gorenje
Raktáron
199.990 Ft