A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Hűtőgépek

Ételeink eltarthatósága, minél hosszabb ideig frissen tarthatósága jelentős feladat. A mai korszerű hűtő berendezéseknél számos olyan funkció és újítás segít abban, hogy a frissesség minden nap elérhetővé váljon. A Whirlpool 6. Érzék Fresh Control szenzorfunkció, a Bosch Crisper fiókok vagy a Liebherr Biofresh rekeszei a zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak tovább eltarthatóságát szolgálják. Ez a technológia a 0 fok feletti hőmérséklet és a megfelelő páratartalom együttes beállításával ételeink tovább vitamindúsak és zamatosak maradnak.

Otthonában olyan helyet válaszon hűtőjének, mely messzire esik a fűtőtesttől és nem éri közvetlen napfény se, ezzel is sok energiát spórolhat meg, ha el akarja rejteni a kíváncsi szemek elől, építse be konyhapultja alá vagy a kombinált hűtőszekrényét a konyhaszekrényébe, illetve választhat szabadonálló felülfagyasztós készüléket is. A legtöbb hűtő A+ energiaosztályú, polcai, rekeszei biztonsági üvegből és erős tartó rekeszekből készültek, a hűtő ajtaján egy palackos rész lett kialakítva a palackok, tubusok könnyebb tárolása végett. Elterjedt a NoFrost technológia, hogy ne kelljen bajlódnia a leolvasztással, illetve a Vakáció üzemmód, ha nem tartózkodik otthon, akkor 12 fokon tartja készülékét. A modernebb hűtőket antibakteriális szűrőbetéttel szerelték fel. Nézze meg széles hűtő kínálatunkat!

Rendezés:
Nézet:
Márka: Teka
Rendelhető
125.900 Ft 113.310 Ft
Márka: Bosch
Raktáron
214.990 Ft 147.251 Ft
Márka: Cata
Rendelhető
159.990 Ft
Márka: Gorenje
Raktáron
199.990 Ft 184.900 Ft
Márka: Cata
Rendelhető
189.990 Ft
Márka: Liebherr
Raktáron
664.990 Ft