A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A ProfiKonyha csapatának blogja háztartási gépekről.

Ha már nincs egy talpalatnyi szabad helye sem, vagy csak rendszerezettebb, letisztultabb otthoni környezetet szeretne, akkor egy szárító beszerzése sok előnyt nyújthat abban, hogy elérje vágyait és ne kelljen kerülgetnie a rengeteg vizes holmit a lakásában. Akár egész évben vagy csak az átmeneti, téli időszakban hasznos és gazdaságos segítője lehet egy ilyen berendezés. Ezen felül a kondenzációs és a hőszivattyús gépek nagy előnye, hogy csak egy konnektor kell a működtetésükhöz, a lakásában bárhol elhelyezheti (ha nincs elég hely a fürdőszobában, akár a konyhába, vagy a szobába is teheti), és nem kell a falat átfúratni, hogy a forró gőzt kivezettesse, ami a régi, légkivezetéses modelleknél sok problémát okozott.

A Liebherr hűtők 2016-ban a frissességben nyitottak ki egy újabb dimenziót, a BluPerformance a hűtési technikában hozott egy átütő újítást, mely középpontjában a frissesség és a felhasználási élményt nyújtó újítások állnak, mindezt kedvező energia felhasználása mellett. A BluPerformance termékcsaládot a kiváló minőségű alapanyagok, a tökéletes design, a kényelmes és precíz érintőelektronika jellemzi.

Fontos, hogy friss, ropogós, egészséges élelmiszereket fogyasszunk, ezzel segítünk megőrizni egészségünket és sokkal energikusabb életvitelt élhetünk. Ebben segít a Liebherr Biofresh rendszere.
A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabatte városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparban, kihasználva a megszerzett kézműves tudást a fémmegmunkálás terén.