A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

A Kdesign - páraelszívók az elegancia jegyében!

A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabatte városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparban, kihasználva a megszerzett kézműves tudást a fémmegmunkálás terén.

 

 

A Kdesign mélyen gyökerező tudást visz tovább, ami a filozófiát, a vállalatvezetést és a termelőegységek elhelyezkedését illeti. Mint sok más cég Olaszországnak ebben a régiójában, rendelkezik azzal a megkülönböztető újító szellemmel amely az egyik legérdekesebb és legkreatívabb céggé teszi.
A tökéletes megmunkálás, a lágy elegáns vonalak, jól tükröződnek a részletekben. Mi sem lehetne szebb és hangulatosabb, mint a természetes fa. Ezek a páraelszívók kimondottan rusztikus, a természetes fa adottságait kihasználó konyhabútorok dekoratív kellékei. A különleges, finom kidolgozású akár kézi faragású szegélyek mellett, a hét féle színre festett kürtőtest és a két változatban rendelhető, kézzel festett dekor elem is látványosabbá és egyedibbé teszi a Kdesign páraelszívókat.

KDesign páraelszívók

 

 

 

 

Felár ellenében válaszható dekor változatok:

 

Cup and Bread

Cup & Bread

Fruit

Fruit

 

Felár ellenében válaszható kürtő festések:

 

Aged gold Aged silver Antracit
Copper Oat Salt and pepper
  Spatulate Peach  

 

 

Pácolható fa szegély mintázatok:

 

Fa szegély faragott mintával 1 Fa szegély analóg órával Fa szegély faragott mintával 2