A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

KitchenAid konyhagépek

Már megint egy fárasztó vasárnapi ebéddel készül szerettei számára? Sok időt elvesz a konyhai előkészület, vagy csak egyszerűen egy egészséges zöld turmixról, gyümölcs-, vagy zöldségléről álmodozik? Akkor váltsa most valóra álmait! A konyhai teendők leegyszerűsödnek e profi, első osztályú gép használatával. A KitchenAid multifunkciós robotgépe, turmixa, botmixere, kenyérpirítója, vízforralója, tartozékai és kiegészítői a vágástól az aprításig, a dagasztástól a kikeverésig, a turmixok és krémek készítéséig szinte mindenhez segítséget nyújtanak. A termékeket a sokoldalúság, a megbízhatóság és a hosszú élettartalom jellemzi. Ha feldobná a mindennapokat, válasszon egy merész színt a 29 féle színvariációban kapható Artisan robotgépek közül, ha a hagyományosabb, egyszerűbb konyhagépeket kedveli, azokból is talál többféle, elegáns darabot!

Az amerikai KitchenAid magas színvonalat képvisel konyhai kisgépek gyártása területén, készülékeik nem csak szakácsok prémium termékei, nemcsak cukrászatok és pékségek számára gyártják, hanem a konyhában sütni-főzni szeretők számára is elérhetők. Nézzen szét mindenképp kínálatunkban!

Robotgépek Turmixgépek Multifunkcionális kisgépek Kenyérpirítók Vízforralók Kávéfőzők Botmixerek Gyümölcscentrifugák Kézi mixer Kávé daráló Tartozékok

Olyan KitchenAid háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet: