A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

KitchenAid konyhagépek

Már megint egy fárasztó vasárnapi ebéddel készül szerettei számára? Sok időt elvesz a konyhai előkészületek vagy csak egyszerűen egy egészséges zöld turmixról/gyümölcs- vagy zöldségléről álmodozik? Akkor váltsa álmait most valóra! A konyhai teendők leegyszerűsödnek egy profi, első osztályú gép használatával. A KitchenAid multifunkciós robotgépe, turmixa, botmixere, kenyérpirítója, vízforralója, tartozékai és kiegészítői a vágástól az aprításig, a dagasztástól a kikeverésig, a turmixok és krémek készítéséig szinte mindenre nyújt segítséget. A termékeiket a sokoldalúság, a megbízhatóság és a hosszú élettartalom jellemzi. Ha a mindennapokat feldobná, akkor válasszon egy merész színt a 29 féle színvariációban kapható Artisan robotgépek közül, ha a hagyományosabb, egyszerűbb konyhagépeket kedveli, azokból is talál többféle, elegáns darabot.

Az amerikai KitchenAid magas színvonalat képvisel konyhai kis gépek gyártása területén, készülékeik nemcsak szakácsok prémium terméke, nemcsak cukrászatok és pékségek számára gyártják, hanem a konyhában sütni-főzni szeretők számára is elérhetők. Nézzen szét mindenképp kínálatunkban!

Robotgépek Turmixgépek Multifunkcionális kisgépek Kenyérpirítók Vízforralók Kávéfőzők Botmixerek Gyümölcscentrifugák Kézi mixer Kávé daráló Tartozékok

Olyan KitchenAid háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet: