A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Konyhamalacok

Tudta, hogy a háztartási szemét több mint 20%-át élelmiszer hulladékok teszik ki? A kidobott ételmaradékok szeméttelepekre kerülnek, pedig újra lehetne őket hasznosítani! A konyhamalac használatával a ledarált maradék a csatornába kerül, onnan a víztisztító telepekre, ahol szakszerűen újrahasznosítják. A kinyert metánnal fűtenek vagy áramot termelnek, a fennmaradó anyagból pedig talajjavító trágya készül. Ellenben, ha a szeméttárolóra kerül a szerves hulladék, akkor ott bomlásnak indul és a felszabaduló metán szennyezi a környezetet (20-szor nagyobb mértékben járul hozzá az üvegházhatás erősödéséhez, mint a CO2).

A konyhai munka, előkészületek és maradékok kezelése sokkal egyszerűbbé válik a termék használatával. Főzés során a megtisztított zöldségek szárát, levelét, gyökerét és a tojás héját egyszerűen csak a mosogatóba kell tenni, folyamatos víz engedésével a konyhamalac apró darabokká őrli a hulladékot. Nem keletkezik szemét a szemetesben, mely idővel rothadásnak indul és a kellemetlen szag terjedne szét a lakásban, nem vonzza oda a rovarokat se. A konyhai munkálatok egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak, sőt még a környezetünknek is jót teszünk! Mosogatáskor nem kell az ételmaradékot külön helyre dobni, hanem csak a mosogatóba helyezni, így a tányérokról gyorsan és egyszerűen eltüntethető. A konyhamalac minden maradékot, szemetet megesz! Otthona higiénikusabbá és rendezettebbé válik.

+1 tipp: Bár a konyhamalacok nem igényelnek tisztítást, egy egyszerű praktikát megosztanék, fagyaszon le jégkockatartóban ecetet, ha megfagyott tegye a készülékbe víz engedése mellett, az ecet fertőtlenít és a kellemetlen szagokat is megszünteti, miközben kitisztította a gépét! Másik lehetőség, hogy félbe/negyedbe vágott citromot darál le a konyhamalaccal pár másodpercig, a citrom fertőtlenít és a zsíros szennyeződéseket feloldja, plusz kellemes illata van.

Rendezés:
Nézet:
Márka: Teka
Rendelhető
77.100 Ft 69.390 Ft