A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

LG

Gondolta volna, hogy a közismert „Life’s Good” (Az élet jó) jelmondat nem az LG vállalat nevének rövidítését jelenti? Nézzük meg kicsit a kezdeteket! Goldstar néven kezdte el kibontani a szárnyait még 1958-ban. 1995-ben váltott nevet a dél-koreai vállalat, miután a híres Lucky vállalattal összeolvadt, ekkor a Lucky Goldstar kezdőbetűiből lett a vállalat új neve az LG. Tevékenységüket négy nagy témakörre bonthatjuk: mobilkommunikációs eszközök és házi szórakoztató rendszerek, háztartási készülékek, légkondicionálók, és petrolkémiai eszközök gyártása. Az LG háztartáselektronikai részlege gyártotta a világon először az első interaktív hűtőszekrényt és gőzmosógépet. A márka vezető szerepet tölt be hűtőszekrények-, mosógépek- és légkondicionálók gyártásában. A 2014-es évre az LG Electronics megkapta az ENERGY STAR Partner címet. A vállalat globalitása, emberközpontúsága a logójából is jól látszik. Technológiában úttörőszerepet tölt be, már a kezdetektől jellemzi az innováció és az állandó fejlődés, ez tette sikeres világmárkává. A cég társadalmi szerepvállalása is kiemeli a többiek közül, 2013-tól együttműködnek a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal, majd 2014-ben az SOS Gyermek-falvakat támogatták LED-es villanykörte adománycsomaggal.

Energiatakarékos, innovatív technológiával készült, megbízható termékekkel várja az LG márka. Nézze meg kínálatunkat!

Olyan LG háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: LG
Raktáron
259.990 Ft 226.990 Ft