A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Liebherr

A Liebherr márka forradalmi szerepet vállal a hűtés minél hatékonyabb és esztétikusabb kivitelezésében. Széles skálán mozognak termékeik, háztartási gépeik között hűtőket, fagyasztókat és borhűtőket találunk. A Liebherr kiváló minőségű alapanyagokból és modern, esztétikus designnal, a legnagyobb energia hatékonysággal készíti termékeiket, a legújabb modelljeik az A+++ -os energia besorolást is túlszárnyalták -20%-kal. A Liebherr hűtőszekrények a legapróbb részletükben is tökéletesek, maximális a belsőtér kihasználtságuk, a beépített LED lámpák gondoskodnak a megfelelő megvilágításról, variálhatóak a belső rekeszek, ez által akár nagyobb élelmiszert is könnyen el tudunk helyezni bennük. Úttörő a DuoColling technika alkalmazásában (kétkörös hűtőrendszer), ennek köszönhetően precízen szabályozhatóvá vált a hűtő és a fagyasztótér használata. A NoFrost technikának köszönhetően nem kell a hűtő leolvasztásával bajlódnia, a SmartFrost technika a deresedést akadályozza meg. A frissességről a BioFresh rekeszek gondoskodnak, melynek köszönhetően ételei nem csak a frissességüket, hanem vitamin és ásványi anyag tartalmukat is megőrzik, és hosszabb ideig eltarthatóak maradnak. A Liebherr márka magában hordozza a megbízhatóságot, a minőséget, az újításokat. Garancia a tökéletes hűtésre. Nézze meg termékeinket!

Olyan Liebherr hűtőgépet, vagy fagyasztót keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: Liebherr
Raktáron
664.990 Ft