A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

2016 újítása a BluPerformance!

A Liebherr hűtők 2016-ban a frissességben nyitottak ki egy újabb dimenziót, a BluPerformance a hűtési technikában hozott egy átütő újítást, mely középpontjában a frissesség és a felhasználási élményt nyújtó újítások állnak, mindezt kedvező energia felhasználása mellett. A BluPerformance termékcsaládot a kiváló minőségű alapanyagok, a tökéletes design, a kényelmes és precíz érintőelektronika jellemzi. Újításként a hűtési technológia a készülék lábazatában helyezkedik el, mely a precíz elektronikus vezérléssel együtt maximális energiahatékonyságot, nagyobb térkihasználtságot és jobb ergonómiát biztosít a fagyasztótérben. A kialakítása miatt a készülék szinte teljesen körbeépíthető, a szellőzése a lábazati részben történik előre felé.

A Liebherr cég évek óta arra törekszik, hogy a legszigorúbb energiafelhasználási elvek szerint fejlessze készülékeit, elektronikájában precíz megoldásokra törekszik, hűtési technikájában túlszárnyalja vetélytársait, hűtőik hatékonysága tetten érhető abban, hogy a legjobb energia besorolású osztályok közé tartozik. 2013-ban a legjobb A+++ -os energia osztályt is túlszárnyalták a Liebherr beépíthető készülékeik -20%-kal. Mindig tesztelnek, mindig új utakat, megoldásokat keresnek, hogy a felhasználóknak a legtökéletesebbet, a legjobbat nyújtsák.

A Liebherr hűtőknél a részletekben is kifinomult minőséget találunk, forradalmi, precíz megvalósításokat. A nagy felbontású 7”-os színes TFT-kijelzőn könnyen beállíthatjuk a megfelelő programot, a Day-to-Day beállítás a mindennapi használatnak felel meg, de vannak energia megtakarító, Party és Holiday programok is, az utóbbi minimalizálja az energiafogyasztást, ha hosszabb ideig távol vagyunk otthonunktól, ekkor a készülék 15 fokra szabályozza a hőmérsékletet a hűtőtérben, a fagyasztóban pedig -18 fokra. (ezt a kétkörös hűtőrendszere miatt tudjuk ennyire pontosan beállítani)

2010-óta a Liebherr kombinált hűtői DuoColling technikával készülnek, melyet a kiváló teljesítmény és hatékonyság érdekében fejlesztettek ki. De mit is jelent a DuoColling technika? Lássuk! A kombinált hűtők két külön hűtőkörrel rendelkeznek, a hűtő- és a fagyasztótérben egymástól függetlenül kering a levegő, ezzel megszüntették a terek közti illat átvételt és a kiszáradását az élelmiszereknek. Precízen szabályozhatóvá vált mindkét, illetve mindhárom terület BioFresh rekeszek megléte esetében. A hőmérséklet a hűtőtérben, ha nincs BioFresh rész, akkor +1-től +9 fokig, BioFresh esetében +3-tól +9 fokig van lehetőség a beállítani. A fagyasztó -15-től -26 fokig képes hűteni. A DuoColling technikával külön tudjuk szabályozni a hűtőtereket, ennek ellenőrzését külön kijelzőn tehetjük meg. Például, ha elutazunk a hűtőt és a fagyasztót beállíthatjuk a Halidoy program segítségével, ekkor a fagyasztó hűtése megmarad a kívánt hatékonyságában, míg a hűtőtér élelmiszer híján akár +15 fokra is felmelegedhet, anélkül, hogy ez a fagyasztott árunkat befolyásolná, vagy részben kiolvasztaná. Ez a technológia jelentős energiát spórol meg nekünk!

A BluPerformance hűtőkbe is beépítették a BioFresh rekeszeket, a frissesség eme dimenziójában az ételeknek még tovább roppanósan tartása a cél. Ezzel a technikával a zöldségek, gyümölcsök, húsok és tejtermékek hosszabb ideig frissen tarthatókká válnak és megőrzik a hűtés alatt is a vitamin- és ásványi anyag tartalmukat. A tökéletes klímát biztosítják ezek a rekeszek az ételei számára. A zöldségeknek és a gyümölcsöknek a magasabb páratartalom kedvez, a HydroSafe rekesz közel 0 fok feletti hőmérsékletet és magas páratartalmat biztosít nekik a tökéletes tároláshoz. A húsok, a halak és a tejtermékek szárazabb klímát kedvelnek, a HydroSafe egy nedvességszabályozó lamella segítségével átváltható DrySafe üzemmódba. Így a húsok és tejtermékek is sokkal tovább megőrzik frissességüket. A prémium modellek esetében lehetőség nyílik a még nagyobb differenciálásra, a BioFresh Plusban tárolt élelmiszereket még tökéletesebben beállíthatjuk az igényeink alapján, a halak tárolására szabályozzuk be a -2 fokos hőmérsékletet DrySafe üzemmódba, így tovább megőrzik frissességüket, a déli gyümölcsök esetében pedig +6 fokra és HydroSafe üzemmód beállítása mellett kapunk kiváló tárolási lehetőséget.

A Liebherr hűtök minden részletükben kifinomult, elegáns megoldást nyújtanak. Ételeinket tökéletesen megvilágításba helyezi a beépített LED lámpákkal, melyek a belső térbe lettek beintegrálva, így a helykihasználtság még nagyobbá vált. A LED lámpáknak nincs szükségük karbantartásra, ráadásként energia hatékonyak, alacsony hőleadásuk miatt mindig frissek lesznek az élelmiszerek. A Liebherr hűtők belső terei jól variálhatóak, az üveglapok és fiókok könnyen kivehetőek. Akár nagyobb fagyasztott árut is be tudunk így helyezni.

Az egész belső tér egyenletes és hatékony hűtéséről a PowerCooling rendszer gondoskodik. A ventillátorba beépítettek egy aktívszenes szűrőt (FreshAir), mely megtisztítja a keringő levegőt és megköti a kellemetlen szagokat.

A BluPerformance hűtőknél is tetten érhető, ami végig kíséri a Liebherr hűtőket, a kiváló minőség, a csúcs design, az energia hatékonyságra való törekvés, elegáns megjelenés, mely minden konyhában központi szerepet tölt be, és újításaiban minden felhasználó igénye alapján variálhatja belső terei és programjaiban megtalálhatja a kedvenc beállítását. Ha nemcsak a tárolás a fontos, hanem a frissesség, hogy ténylegesen ízletesebbek maradjanak élelmiszerei, akkor a BioFresh rekeszek számtalan variációban állnak rendelkezésére. Mindezt oly sok apró részlet mellett, hogy méltán mondhatjuk, hogy egy új dimenziót tár fel előttünk a konyhánkban.