A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Menü
Ár:
249.990 Ft
237.490 Ft
Kedvezmény: 12.500 Ft

Segíthetünk?

Horváth Krisztina

Hívja bizalommal szakértőinket munkanapokon 8-17 óra között!

Horváth Krisztina
06-20/970-7214

Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást ide kattintva!

Liebherr IG 1024 Comfort beépíthető fagyasztószekrény

Ár:
249.990 Ft
237.490 Ft
Kedvezmény: 12.500 Ft
Cikkszám: IG 1024
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Liebherr

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

Készüléktípus osztályozása 8
Energiahatékonysági osztály n
Energiafogyasztás év/24 h 144/0,393
Bruttó/nettó űrtartalom

 • Összesen 76/73 l
 • Fagyasztórész 76/73 l
 • Mélyhűtőfokozat 4
 • Tárolási idő üzemzavar esetén 24 h
 • Fagyasztási teljesítmény 24 óra alatt 11 kg
 • Klímaosztály SN-T
 • Zajszint 36 dB(A)
 • Feszültség 220-240 V ~
 • Teljesítményigény 1,3 A

Fagyasztórész

 • Fagyasztó technológia SmartFrost
 • Leolvasztó eljárás manuális
 • Megvilágítás –
 • Hűtőakku –
 • Jégkocka készítő –
 • Jégkocka előállítása/24 h –
 • max. jégkocka készlet –

Típusmegjelölés

 • Építési mód
 • Ajtószerelés fix ajtó

Méretek

 • Fülkemagasság 71,4 - 73 cm
 • Fülkeszéelsség 56 - 57 cm
 • Fülkemélység min. 55 cm

A felszereltség előnyei

 • SoftSystem –
 • Kezelés és vezérlés gombok az ajtó mögött
 • EAN 4016803180425

Fagyasztó típusa Fagyasztószekrény
Leolvasztási mód SmartFrost

Főbb tulajdonságok

BLUPerformance BLUPerformanceBluPerformance - A frissesség új dimenziója
Kiváló minőségű anyagok, minden részletében tökéletes megmunkálás, kényelmes és precíz érintőelektronika jellemzik az új BluPerformance termékcsaládot.
A hűtési technológia kompakt módon, a készülék lábazatában helyezkedik el, mely a precíz elektronikus vezérléssel együtt maximális energiahatékonyságot, nagyobb tárolási térfogatot és jobb ergonómiát biztosít a fagyasztótérben. A betárolt élelmiszerek frissességéről a BioFresh és a BioCool gondoskodik. A készülékek a konyhai környezet fénypontjává válnak elegáns és időtlen kivitelüknek köszönhetően, ami azt is biztosítja, hogy sok évig örömet szerez majd a használatuk.
SmartSteel SmartSteelA SmartSteel felület révén az ujjlenyomatok láthatósága jelentősen lecsökken. A rozsdamentes acél különleges felületkezelésének köszönhetően a SmartSteel felületek különösen könnyen tisztíthatók, és sokkal kevésbé érzékenyek a karcolásokra.
PowerCooling rendszer A hatékony PowerCooling rendszer a frissen betárolt áruk gyors lehűtéséről és egyenletes hűtési hőmérsékletről gondoskodik az egész belső térben.
A ventilátorba beépített FreshAir aktívszén-szűrő megtisztítja a keringő levegőt és megköti a kellemetlen szagokat. A szabályozó kényelmes emlékeztetőfunkciója megmutatja, mikor kell cserélni a szűrőt.
BioFresh BioFresh A BioFresh nem más, mint a zöldségek, gyümölcsök, hús- és tejtermékek hosszan tartó tárolását biztosító teschnológia. Éppen 0 °C feletti hőmérséklet és ideális páratartalom együttes biztosítása esetén ugyanis sok élelmiszer lényegesen tovább megőrzi a benne rejlő egészséges összetevőket, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a normál hűtőtérben való tároláskor.
A külön elektronikával felszerelt BioFresh-Plus még nagyobb rugalmasságot kínál az egyedi élelmiszertároláshoz: ha szükséges a halak tárolásához a felső rekeszben uralkodó hőmérséklet -2 °C-ra csökkenthető. A DrySafe beállítással együtt a halak és a tenger gyümölcsei még tovább megőrzik frisseségüket. HydroSafe-ben, +6 °C-on és magas páratartalom mellett, ideális módon tárolhatók a trópusi gyümölcsök.
További információ: biofresh.liebherr.com
BioCool BioCoolA BioCool doboz lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb tárolása érdekében szükséges nedvességszabályozást a hűtőrészben. A BioCool doboz könnyen gördülő görgőkön helyezkedik el, és a kényelmes kezelés mellett a tárolt áruk is jól áttekinthetők benne. A BioCool dobozban a nedvességszabályozás egy lamella segítségével történik.
DuoCooling DuoCoolingA DuoCooling rendszerrel a két teljesen különálló hütőkörnek köszönhetően, a hőmérséklet a hűtő-, ill. a fagyasztórészben egymástól függetlenül szabályozható. A DuoCooling kiküszöböli a hütő és a fagyasztórész közti levegőcserét, megszüntetve ezzel az éllelmiszerek illatátvitelét és kiszáradását, és optimális tárolási feltételeket biztosít.
NoFrost NoFrostAz árut a lehűtött, keringetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egyáltalán nincs szükség leolvasztásra.
SmartFrost SmartFrostA SmartFrost jelentősen csökkenti a belső tér és a fagyasztott áru deresedését, ezáltal sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra. A belső falak különlegesen simák, ezért könnyen tisztíthatóak.
StopFrost StopFrostAz innovatív StopFrost két döntő előnyt kínál: a fagyasztótér és a fagyasztott árú deresedése csökken, így sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra. Ezenkívül a StopFrost-rendszerrel már nem keletkezik vákuum a ládafedél kinyitása és becsukása után. A fagyasztóládát fáradtság nélkül lehet kinyitni.
IceMaker IceMakerAz állandó vízcsatlakozással ellátott IceMaker jégkockakészítővel minden alkalomra a legjobb minőségű jégkockák állíthatók elő.
VarioSpace VarioSpaceMinden közbenső üveglap és fiók kényelmesen kivehető, így az egész belső tér, mint VarioSpace akár nagyméretű fagyasztott áru tárolására is alkalmas.
Üvegtároló rács Az italok tárolásához az üvegtároló rács praktikus, és egyben szép formájú megoldást kínál. Itt maximálisan 5 üveget lehet helytakarékosan tárolni.
SoftSystem SoftSystem Az ajtókba beépített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó zárásakor, s még akkor is különösen puha záródást biztosít, ha a belső ajtó teljesen meg van pakolva. Az ajtóba helyezett üvegek és élelmiszerek így nem esnek ki. Kb. 35°-os, illetve ennél kisebb nyitási szögnél az ajtó automatikusan bezáródik.
7”-os színes TFT-kijelzőA nagy felbontású és kontrasztállományú 7”-os színes TFT-kijelző az ajtóba került beépítésre. Intuitív és könnyen használható menürendszerének köszönhetően lehetőség nyílik az egyéni beállításokra.
2,4”-os TFT-kijelző 2,4”-os érintőelektronikával ellátott színes TFT-kijelző az ajtó mögött: A nagyfelbontású és kontrasztállományú, színes érintőképernyő az ajtóba került beépítésre, és a segítségével intuitív módon állítható be a hőmérséklet.
Glassline belső térA Premium Glassline felszereltségű belső tér minőségi alapanyagai és egyedi dizájnja rögtön szemet szúr mindenkinek. Az ajtók tárolópolcai kristályszórt biztonsági üveg felületekkel, formatervezett műanyag keretekkel, rozsdamentes acél rácsokkal és egy palacktartó polccal vannak kialakítva. A felszereltséget a fedéllel ellátott két kivehető, átlátszó Variobox teszi teljessé.
LED LED világítás Nincs szükség karbantartásra, ráadásul energiahatékony: A hosszú élettartalmú LED-ek a belső tér tökéletes megvilágításáról gondoskodnak. A friss élelmiszerek tárolása mindig tökéletes lesz az alacsony hőleadás miatt. A világítás kényelmesen integrálódik a belső térbe, így maximálisan kihasználható a tárolási térfogat.
LED LED-es hátfal-megvilágítás A LED-es hátfal-megvilágítást a vízszintes elválasztó lemez hátsó részébe építették be. Az energiatakarékos, környezetbarát és karbantartást nem igénylő LED-ek lehetővé teszik a hűtőrész hátsó részének optimális megvilágítását alulról felfelé, és így homogén és magas színvonalú világítási koncepcióról gondoskodnak.
LED BioFresh rész LED-es megvilágításaA BioFresh rész LED-es megvilágítása a vízszintes elválasztó lemezben található. Az energiatakarékos, hosszú élettartamú és karbantartást nem igénylő LED-ek a kihúzott BioFresh fiókok tökéletes megvilágítását és az élelmiszerek jó láthatóságát biztosítják.
SoftSystem Az új ajtókban az ajtótömítés könnyen cserélhető vagy tisztítható. A speciális csíramentes, antibakteriális anyagból készült tömítés megakadályozza a penészesedést, tökéletes higiéniát tesz lehetővé, s hozzájárul az élelmiszerek biztonságos tárolásához. Az ajtótömítés kivitele optikailag az adott ajtó, illetve burkolat színéhez illeszkedik.
SuperFrost funkció A SuperFrost automatika elvégzi a hőmérséklet gyors lecsökkentését -32 °C-ig, ami biztosítja a friss élelmiszerek lehető leggyorsabb lefagyasztását a vitaminok, az ízek és a külalak megőrzése érdekében. A fagyasztás befejezése után a Superfrost automatika visszakapcsol normál üzemmódba.
SuperCool funkció Az automatikus SuperCool funkció a hűtőtér hőmérsékletét akár +2 °C-ig is lecsökkenti, hogy a frissen betett élelmiszerek gyorsabban elérjék az ideális tárolási hőmérsékletet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!