A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Menü
Ár:
12.990 Ft

Segíthetünk?

Horváth Krisztina

Hívja bizalommal szakértőinket munkanapokon 8-17 óra között!

Horváth Krisztina
06-20/970-7214

Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást ide kattintva!

Multi EFT-125 oldalfalba építhető légbevezető elem

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: EFT125
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Egyéb

Leírás és Paraméterek

Konyhai páraelszívók hatékony működésének elengedhetetlen feltétele, az elszívott levegő mennyiségének megfelelő friss levegő pótlása. A légbevezető elem által biztosított friss levegő mennyisége a konyhai pára elszívó teljesítményétől függ, alacsonyabb fokozaton kevesebb levegő mennyiséget enged be, magasabb fokozaton arányosan több levegőt. Ennek köszönhetően mindig az elszívásnak megfelelő levegő mennyiség áramlik be a helyiségbe.

A csomagban található MULTI típusú falátvezetéses légbevezető elem szakember által történő kiválasztásával és szakszerű beépítésével a konyhai páraelszívó megfelelő levegő utánpótlása biztosítható.

További alkalmazási területek:

Alkalmazásával elkerülhető a korszerű épületek jellemző problémája, hogy a fokozottan légtömör nyílászárók beépítésével, ill. annak következtében megszűnik a lakás természetes szellőzése. Az MULTI típusú légbevezető elem a fentieken túlmenően alkalmas a lakóterekben lévő nyílt égésterű gázkészülékek és hagyományos tüzelésű berendezések égési levegőjének pótlására.

A csomag tartalma:

  • légbevezető elem
  • gyűrű szűrő egység
  • korong szűrőegység
  • külső esővédő
  • csavar
  • tipli

Átmérő (mm) 125
Max. Légszállítás (m3/h) 23-178
Súly (kg) 0.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!