A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Páramentesítők

Egyre nagyobb gondot okoz otthonának páratartalma? A dohos szag után megjelentek a falakon a penészfoltok is? Akkor itt az ideje, hogy komolyan vegye a problémát!

Tartós és hatékony megoldást csak páramentesítővel tud elérni. A sprayk, tablettás készülékek és házi „praktikák” csak eltakarják a valódi problémát, ideig óráig jó megoldásnak tűnhetnek, azonban a penész újból elő fog jönni és egész télen küzdhetünk ellene.

Egy páramentesítő ereje abban rejlik, hogy napi szinten képes 20-30 liter vizet kivonni a levegőből. Sokkal hamarabb elérheti az ideális szintet, ami 50-60% között van, mintha tablettás készüléket használna, amibe folyamat venni kell a tablettákat és tized annyi vizet sem képes megkötni.

Egy páramentesítő gép sokkal drágább, mint egy tablettás kis készülék, azonban sokkal többet is tud annál, és a fenntartási költségei jóval alacsonyabbak. A páramentesítő kis görgős kerekei révén könnyen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, szintjelzőjének köszönhetően látja az aktuális pára szintjét, nyomon követheti mennyi vizet ürített ki a tartályból, a legtöbb modellben van porszűrő, és/vagy ionizátor, mely segítségével egészségesebb levegőben élhetnek családtagjai, az allergiásoknak is könnyebbé válnak a mindennapjaik. Ha nem akarja a tartályt maga kiönteni, akkor lehetőségekhez mérten tudja a vizet a szennyvízbe vagy nagyobb tartályra kötni.

Az átmeneti és téli időszakban a pára ellen olyan készülékkel vegye fel a versenyt, mellyel képes hosszú távon kordában tartani és megszüntetni a problémát, hogy egészséges környezetben élhessen. A páramentesítő megtérülő befektetés, problémájához mérten tud válogatni készletünkből.

Olvassa el a témába vágó blogcikkünket a ProfiKonyha testvéroldalán, a KlímaProfi webáruházában: Igazán hatékony páramentesítés télen!

Rendezés:
Nézet: