A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Siemens

A jövő az otthonába költözik! A Siemens háztartási gépek olyan innovatív technológiával készülnek, mely mindig egy kicsit közelebb hozza a jövőt, beviszi az otthonába a számtalan funkció variálásának lehetőségét, mellyel egyszerűen egyedivé teheti készülékei használatát és jelentős energiát spórolnak meg Önnek. A Siemens több mint 165 éves tapasztalatával segíti az embereket az elektronikai berendezések területén. Központja Berlinben és Münchenben van. Alapítása 1847-ben volt, kezdetben távíróépítő vállalatként indultak Siemens & Halske néven Berlinben. Majd hamar globális elektronikai céggé nőtték ki magukat. Mindig a „haladás az emberek szolgálatában” vízió lengett a szemük előtt. Ezt a nézetet a mai napig szem előtt tartják a folyamatos termékfejlesztéssel és kutató-fejlesztő labor fenntartásával. A tökéletes gépezet elkészítésére törekednek, modern designnal, a lehetőségek számtalan variálásával, automatikus funkciókkal, mindig a jövőt kicsit megelőzve, trend meghatározó szerep betöltésével a fenntartható jövő létrehozásával alkotják meg termékeiket. Nézze meg nagyszerű kínálatunkat!

Olyan Siemens háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Rendezés:
Nézet:
Márka: Siemens
Raktáron
279.990 Ft 186.485 Ft