A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Sütők, mikrók, gőzpárolók

Manapság a hagyományos sütők mellett egyre népszerűbbek a kombinált készülékek, mint például a mikróval egybeépített sütők, vagy azok a sütők, amik gőzpárolóként is használhatók (gőzsütő néven találja kínálatunkban). Egyes gyártók már indukciós sütőket is forgalmaznak (legnagyobb előnye, hogy nem kell előmelegíteni a sütőt, és egyszerre akár 3 féle ételt is készíthet egy sütőben!), sőt néhány mikró is rendelhezik gőzsütés, és hőlégbefúvás funkcióval. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kategórián belül mutatjuk be ezen termékeket, bízva benne, hogy az igényeinek legmegfelelőbb készüléket így könnyebben ki tudja választani.

Honlapunkon az alap elrendezés szerint növekvő ársorrendben vannak a készülékek, így a legolcsóbb mikrók vannak elöl. Kérem, használja igényeinek megfelelően a jobboldalon megjelenő Termék keresőnket (szűkítési lehetőség az Ön igényeire), vagy kattintson a kategória legnépszerűbb terméktípusaiért:

Beépíthető sütők

Kombinált (többfunkciós) sütők

Beépíthető mikrohullámú sütők

Önálló mikrohullámú sütők

Minden szűkítés törlése (összes termék a kategóriából)

Rendezés:
Nézet:
Márka: Cata
Központi raktáron
85.990 Ft
Márka: Cata
Központi raktáron
88.990 Ft