A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Ön itt jár: Kezdőlap >

Whirlpool

Intelligens, a változásokhoz gyorsan alkalmazkodó, elegáns megjelenésű termékkörrel rendelkezik már 27 éve Európában a Whirlpool cégcsoport. Az anyacég székhelye az Amerikai Egyesült Államokban van. 1989-ben kezdtek betörni az európai piacra és hamar vezető háztartási márkává fejlődtek, a vásárlókkal szembeni hozzáállásuk és innovatív termékeik által. A Whirlpool készülékek a 6. Érzék technológiának köszönhetően egy plusz „érzékkel” rendelkeznek, mely az alkalmazkodás képességét erősíti minden termékükben, hogy a legkiválóbb eredményt tudják elérni. Minden készüléknek más-más tulajdonság a 6. Érzéke (fel van tüntetve az adott terméken mi a plusz benne) például: mosógépeknél a súlytöltethez való alkalmazkodás, a megfelelő mosószer mennyiség felhasználása, hűtőknél a Fresh Control szenzorfunkció stb. Forma- és színvilágában a mai trendekhez igazodik, modern, elegáns készülékek. El nem hanyagolható tényező, hogy környezetvédelmi szempontból is magas minőségű termékekről van szó, a Whirlpoolnál olyan innovatív készülékekről beszélhetünk, amelyek gyártásuk során és használatuk közben is a minimális káros anyagot bocsájtanak ki. A környezetre gyakorolt káros hatást a legkisebb értékre csökkentették úgy, hogy közben a felhasználók életét hatékonyan segítik. A Whirlpool vállalat karitatív tevékenységet is folytat. A Habitat for Humanity civil szervezetet támogatja 1999-től kezdve termékadományokkal és önkéntes munkával. Céljuk, hogy mindenki lakható épületben élhessen, a szegény közösségeknek nyújtanak megoldást a saját közösségük újjáépítésében.

A Whirlpool innovatív újdonságait Ön is megtekintheti webáruházunkban. Nézze meg a termékeinket!

Olyan Whirlpool háztartási gépet keres, amit nem lát oldalunkon? Kérje ajánlatunkat telefonon (06-30/636-9000), vagy e-mailen: info@viky.hu

Márka: Whirlpool
Raktáron
69.900 Ft 60.900 Ft